V-am mai spus eu cat de mult imi place orezul basmati...de data asta ca si garnitura la carnitza de pui cu legume, trase la tigaie si usor picante...
Pieptul de pui se spala,se usuca cu prosoape de bucatarie, se taie feliute, se condimenteaza cu sare si piper, se stopeste cu putin ulei de masline si se amesteca bine toate ingredientele. Se da la frigider pt 10-15 minute. Se trage la tigaie in putin ulei de masline, la foc iute. Se adauga sos de soia si se continua prajirea la foc iute. Se adauga ardeiul gras taiat feliute aproximativ la fel, ciupercile si se lasa tot la foc iute. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si sos iute Piri Piri(sau orice sos iute aveti). Cand este gata se adauga la final patrunjel proaspat. O cana de orez basmatii se pune peste 2 cani si jumatate cu apa si sare. Se lasa sa fiarba 12 minute, bobul sa nu fie zdrobit. Se strecoara daca apa a fost prea multa si se serveste impreuna cu carnea de pui si legume.
Pofta buna!!!