Bun de ne-am lins pe degete
Am spalat si curatat carnea, morcovul si ceapa si le-am pus la fiert, cu sare, intr-un litru de apa. Dupa ce au fiert, am scos carnea si legumele si le-am pus deoparte. Supa o strecuram si o dam deoparte.
Intr-o tigaie, am pus putin ulei masline la incins, apoi am pus bucatile de carne si le-am rumenit cateva minute. Am adaugat usturoi, cimbru si oregano si apoi am adaugat morcovul taiat rondele subtiri si ciupercile scurse. Am lasat sa mai sfaraie un pic toate, timp in care am inspirat aromele dementiale.
Am adaugat putin cate putin supa de pui peste carne, si apoi vreo 2-3 linguri de pasta rosii. Am lasat sa fiarba, sa scada zeama si am presarat boia iute.
In alt vas, am pus la fiert galustile de cartofi pentru vreo 10 min.
Am dat deoparte tigaia si am lasat-o vreo 10 min sa se odihneasca, am scurs galustile de apa, am prestat o mamaliguta buna si am servit alaturi de puiul aromat si picant.