Pui cu lamâie în vasul roman

de diaconta in Pui, 12 Feb 2012 | 2961 vizualizari

COMENTARII (71)

RuxyRux 1

12.02.2012, 17:16

Maaaaai ce pulpe mari si frumoase!!!Dar nici cu pieptul nu mi-e rusine!!! arata foarte foarte foarte bine Diuta!!! Primesti musafiri? vin cu painica

RuxyRux 1

12.02.2012, 17:17

Si inca ceva...promit sa nu te refuz nici cu desertul

deyutzky 1

12.02.2012, 17:24

am venit si eu la o portie...ce bine arata

madi_marin 1

12.02.2012, 17:25

bun puiul asta.... si cu muraturi....o nebunie...

horia 1

12.02.2012, 17:28

yes!!!!! super prezentale,iar acele buchetele de brocoli,dau un farmec aparte preparatului.

kukibella 1

12.02.2012, 17:29

wowwww ce bine arata

horia 1

12.02.2012, 17:29

stii,azi la pranz am facut si eu pui,tot in vas din asta de lut (dar nu este roman).nu le-am fotografiat ca n-am fost in forma ...acum sunt dispus ,dar nu mai am ce fotografia!

horia 1

12.02.2012, 17:30

bravo Claudia!

Ina 1

12.02.2012, 17:34

venim si noi?

diaconta 1

12.02.2012, 17:51

Ina,haideti

diaconta 1

12.02.2012, 17:51

horia
12.02.2012, 17:29

stii,azi la pranz am facut si eu pui,tot in vas din asta de lut (dar nu este roman).nu le-am fotografiat ca n-am fost in forma ...acum sunt dispus ,dar nu mai am ce fotografia!
pai Horia,exista o singura solutie,mai fa unul
multumesc pentru aprecieri

diaconta 1

12.02.2012, 17:52

Ruxy,haide iubita adu si painica ca tare buna o faci dar oare unde-om avea loc de toate?

diaconta 1

12.02.2012, 17:53

Kukibella ,multumesc

diaconta 1

12.02.2012, 17:53

Deyu,haide ca si asa a fost prea mult pentru noi

diaconta 1

12.02.2012, 17:53

Madi mersi

Bucataras Medi 1

12.02.2012, 18:03

vasul asta face minuni in bucatarie.

diaconta 1

12.02.2012, 18:08

Asa-i Medi,dar nu-l folosisem demult.Ma enerveaza faza cu pusul in apa

ela 1

12.02.2012, 18:31

am sosit si eu la masa ca nu am mancat de pranz azi ,am comandat o pizza dar dureaza o ora pana o primesc,mai repede ajung la tine eu ...si vasul meu roman e plin de praf de cand nu l-am mai folosit (de fapt ieri l-am sters dar nu l-am pus la treaba )

ela 1

12.02.2012, 18:32

si pe mine ma enerveaza sa-l pun in apa,mai ales ca este atat de mare

mihaelaM 1

12.02.2012, 18:33

Primesti musafiri?
Pe jos,prin nameti vin ca tare bine arata

Bucataras Medi 1

12.02.2012, 18:41

Stiu Dia si eu cateva vase din astea si din acelasi motiv le folosesc foarte rar,uit de ele.

diaconta 1

12.02.2012, 18:58

Medi,tocmai l-am terminat de curatat,m-au apucat toti nervii iar il uit in camara,ca mi-a luat mai mult sa-l curat decat sa gatesc in el zici ca a avut lipici puiul asta

diaconta 1

12.02.2012, 18:59

Mihaela cum sa nu te primesc,mai ales ca mi-a fost dor de tine,demult nu te-am vazut

getix 1

12.02.2012, 19:13

wow , bine arata !

Rocsi 1

12.02.2012, 19:15

ce ma ademeneseti..ai noroc ca e vremea asta ca altfel veneam la tine sa pap!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga