Pui cu gutui la cuptor

de Julie in Pui, 19 Noi 2011 | 7524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui,
  • 1 gutuie,
  • 1 lingurita ghimbir ras,
  • sare, piper,
  • boia dulce,
  • 3 linguri zeama de lamaie, 3 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu gutui la cuptor:

Gutuia se curata de puf, se spala, se taie in felii mai groase,
care se stropesc imediat cu zeama de lamaie.
Pulpele de pui se spala, se dezoseaza si se presara cu sare, piper si boia dulce. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se stropesc apoi, cu zeama de lamaie si ulei. Deasupra se aseaza ghimbirul ras si feliile de gutuie. Se acopera vasul cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 20 minute. Se indeparteaza capacul si se mai lasa inca 10-15 minute sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu gutui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lau 1

20.11.2011, 21:29

delicios

Teo 1

23.11.2011, 22:50

chiar imi face cu ochiul!

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:05

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu garnitura de gutui, in sos caramel