Pui cu gutui

de Oana in Pui, 17 Iul 2009 | 13172 vizualizari

 

Este o friptura absolut delicioasa, aromata si putin acrisoara!

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • o gutuie mare
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • 2 linguri cu varf cu bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu gutui:

Pulpele de pui se spala si se asezoneaza cu toate condimentele. Se stropesc cu putin ulei de masline si se aseaza intr-un vas termorezistent. Gutuia se spala si se taie felii groase, indepartandu-se cotorul, apoi se aseaza printre ciocanelele de pui. Bulionul se desface in 2 cani cu apa si se toarna in vas. Se acopera cu capac si se lasa la cuptor 40 de minute. Se serveste cu piure si mult sos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Oana 1

17.10.2010, 15:46

Multumesc mult! Papica asta e facuta toamna trecuta si o imbunatatesc mereu, anul asta am pus si vin alb, e delicioasa de fiecare data

adasev12 1

17.10.2010, 16:20

f bun

La Ancuta 1

17.10.2010, 19:08

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos teriyaki