Pui cu ciuperci si camembert

de Bucataras in Pui, 17 Ian 2014 | 6417 vizualizari

 

Am pregatit o bunatate de mancare! Nu va speriati, nu e de dieta! :))

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui inferioare
  • 400 g camembert
  • 200 g hribi congelati
  • 1 ceapa
  • 3 catei mari de usturoi
  • 1 lingura de unt
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci si camembert:

M-am ocupat intai de pulpitele de pui. Dupa ce le-am spalat si curatat bine de pielite le-am pus intr-un vas la cuptor, cu putina apa, sare, piper si usturoi. Le-am lasat cam 40 minute la cuptor.

Puteti adauga si putin vin alb, daca doriti.

Am tocat ceapa si usturoiul marunt.

Untul l-am pus intr-o tigaie incinsa la topit si am adaugat ceapa si usturoiul. Dupa ce s-au inmuiat putin am adaugat si ciupercile si le-am lasat la calit. La final am presarat marar tocat.

Am taiat branza camembert rondele.

Acum ca toate sunt pregatite, am trecut la montarea preparatului. Am folosit doua vase mici de Yena in care am pus cate doua pulpite.

Peste fiecare pulpita am pus cate doua linguri de ciuperci, iar deasupra cate o felie de camembert.

Am pus vasele in cuptor pentru inca 15 minute, dar la temperatura mai mica, de teama sa nu se topeasca prea tare camembertul. 

Aromele s-au combinat tare bine si cred ca un pahar de vin rosu alaturi s-ar potrivi de minune.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si camembert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui, cu ciuperci si usturoi