Pui cu ciuperci caramelizate

de Valclaudia in Pui, 19 Iun 2015 | 3657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui mare (curatata de piele si impartita in doua)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • cca 250 gr. ciuperci champinion
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci caramelizate:

Curatam legumele si le spalam.

Ceapa rosie si cea alba se toaca marunt, ardeiul se taie fasii, apoi se calesc impreuna in putin ulei de masline.

Adaugam ciupercile curatate si spalate, taiate feliute subtiri.

Presaram sare si piper dupa gust, adaugam carnea de pui (curatata de piele), acoperim tigaia si lasam sa se gateasca la foc mic cca 30 minute.

Daca scade apa lasata de ciuperci adaugam apa in functie de cata este necesara, pana se prepara carnea si patrunde usor fuculita in ea.

La final, cand carnea este gatita ciupercile trebuie sa se caramelizeze usor, pentru asta nu e nevoie de apa in tigaie.

Presaram marar si patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci acoperit cu foietaj