Pui cu bere

de luminita20_2006 in Pui, 15 Mar 2010 | 4445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  -pulpe pui
  • -250 gr bere
  •  -1 capatana usturoi
  • - rozmarin
  •  -ulei
  • -chili
  • -boia dulce
  • -sare
  •  garnitura:
  • -pastai
  •  -1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere:

Pulpele se pun in apa cu sare 30 min. Intr-un vas se pune ulei, apoi se aduga usturoiul taiat feliute si se storce zeama de la lamaie peste. Carnea se condimenteaza cu sare, chili si boia dulce apoi se pune peste usturoi. Lamai stoarsa se taie felii si se pune printre carne, se toarna berea pe marginea vasului nu peste carne . se acopera cu o folie de staniol si se da la cuptor 40 min, apoi se ia folia si se porneste grilul si se lasa 20 min pana ce prinde o crusta aurie; daca nu aveti gril lasati asa pana ce se rumeneste carnea. Garnitura: morcovul se taie pai si se inabuse 20 min cu apa sare, unt si piper. La fel si pricedeaza si cu pastaile.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu orez si legume la cuptor