Pui continental

de RuxyRux in Pui, 24 Mar 2011 | 4886 vizualizari

 

Din ciclul "Cartea regala de bucate", a Principesei Margareta a Romaniei, o reteta deosebita care apartine lui John Wesley Walker.

 

INGREDIENTE

  • *6 pulpe de pui
  • *450 ml supa crema de ciuperci preparata in casa
  • *200 gr ciuperci Paris la cutie sau proaspete( ciupercile obisnuite albe rotunde de la supermarket)
  • *500 gr orez integral( maroniu)
  • *sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui continental:

Preparam supa crema de ciuperci.

Orezul se fierbe conform instructiunilor de pe pachet. avand grija sa-l fierbem la jumatate sa ramana tare bobul. Se toarna orezul intr-o tava mare de Jena.

Se incalzeste cuptorul la 175 grade. In reteta este mentionat sa punem pulpele de pui crude deasupra orezului, eu am modificat putin in sensul ca le-am tras la tigaie 5 minute pe fiecare parte in putin ulei de masline. Se aseaza pulpele deasupra orezului si se toarna supa crema de ciuperci. Se aseaza feliile de ciuperci peste pui si se pune la cuptor timp de o ora si jumatate.

Se sareaza dupa gust. Pentru ca mie imi place ca orezul sa nu fie foarte uscat am mai pus din cand in cand in acest timp putina supa crema peste pui.( am facut putin mai multa)  Se serveste cu putin praf de chilli deasupra( eu am sarit aceasta etapa deoarece nu suport iuteala). Este un preparat extraordinar de gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui continental" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor , cu trei garnituri