Pui brasovean

de janet in Pui, 10 Iul 2010 | 6072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 150 gr de sote de ciuperci
  • 50 gr cascaval ras
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui brasovean:

Mai intai pregatim soteul de ciuperci;intr-o cratita incinsa punem un pic de ulei in care calim o ceapa taiata marunt,

cind ceapa a devenit sticloasa adaugam ciupercile taiate julien,saram si piparam si lasam pe foc pina scade apa ce a lasat-o ciupercile.

Cind este gata lasam la o parte si ne vom ocupa de pieptul de pui.
Daca pieptul este cu os,il vom dezosa.Carnea rezultata o vom imparti in doua.
Fiecare bucata rezultata ,vom desface-o in doua ,rezultind cite o inimioara.
Apoi ungem carnea cu un pic de ulei ,saram si piparam si o punem pe un gratar incins cite 5 min. pe fiecare parte. Cind este gata,punem pe o farfurie ,care sa reziste la cuptor.Peste carnea fripta vom pune soteul de ciuperci,iar peste ciuperci presaram cascaval ras.
Dupa ce am presarat cascavalul,punem la cuptorul incins ,cam 2 min.pentru a se topi un pic cascavalul.
Este un preparat usor de facut si foarte gustos!Se poate servi alaturi de un sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui brasovean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu pesmet si susan