Profiterol cu inghetata

de Adele in Prajituri, 11 Apr 2015 | 5041 vizualizari

COMENTARII (28)

Cris2711 1

11.04.2015, 15:51

tulai

Bya Ralu 1

11.04.2015, 15:55

ce bunatate

Adele 1

11.04.2015, 15:57

Cris

Adele 1

11.04.2015, 15:57

Bya

Gherca Daniela 1

11.04.2015, 16:51

mmm un adevarat rasfat, iar inghetata merge de minune!

MotanLaOale 1

11.04.2015, 16:51

Adele 1

11.04.2015, 16:57

Daniela

Adele 1

11.04.2015, 16:57

Motan

Merisor 1

11.04.2015, 17:10

Hiiii, ce ai facut tu aiiiici!

Adele 1

11.04.2015, 17:11

Meri

T I M E A 1

11.04.2015, 19:24

ce bunatati

Adele 1

11.04.2015, 19:27

Timea

Carmen_g 1

11.04.2015, 21:51

Ce de bunatati ai facut!

Geanina87 1

11.04.2015, 22:03

Adele 1

11.04.2015, 22:25

Multumesc Carmen

Adele 1

11.04.2015, 22:26

Geanina

dantes 1

12.04.2015, 08:10

Delicios!

Adele 1

12.04.2015, 08:32

Multumesc Dantes

Xandrinne 1

12.04.2015, 10:22

Adele 1

12.04.2015, 10:47

Xandrine

mirela0911 1

12.04.2015, 15:57

Ce bun ai facut tu acolo!

Adele 1

12.04.2015, 16:37

Mirela

Aletta 1

12.04.2015, 17:31

Arata foarte bine!

Adele 1

12.04.2015, 17:35

Multumesc

Corinuta 1

13.04.2015, 11:09

Woow! Ce bunatateeeeeee! Ce-mi place profiterolul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Profiterol