Profiterol

de Julie in Dulciuri, 19 Mai 2010 | 7618 vizualizari

 

Atunci cand am facut ecler , din acelasi aluat am mai facut si niste mici gogosele pe care le-am pastrat la frigider, cu gandul ca o sa fac profiterol. Am cumparat si inghetata asa ca nimic nu ma mai opreste ...

 

INGREDIENTE

  • gogosele de ecler
  • budinca de ciocolata
  • inghetata
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Profiterol:

Din aluat oparit  formam cu posul mici gramajoare rotunde pe care le coacem 15 minute la foc iute si inca 5 la foc normal.Le lasam apoi sa se raceasca si le putem pastram la frigider pentru cand avem nevoie.

Cu ajutorul unui pos ,umplem gogoselele cu budinca de ciocolata ,preparata conform instructiunilor de pe plic.

Montam profiterolul:

Asezam in cupe mai intai inghetata apoi 2-3 gogosele umplute, apoi inca putina inghetata si la sfarsit decoram cu frisca. In functie de ziua in care am pregatit profiterolul eu am mai folosit  capsuni si toping de visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Profiterol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Profiterol cu crema de vanilie