Prãjiturã Veronica

de Adi75 in Prajituri, 29 Apr 2014 | 4836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ouã
  • 250 g migdale
  • 250 g ciocolata menaj
  • 250 g zahar
  • 150 g unt
  • o lingura de faina oo
  • o lingura cacao amara
  • un praf de sare
  • un jumatate praf de copt
  • 50 ml rum
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prãjiturã Veronica:

Se macina migdalele si ciocolata fiecare separat si le punem in parte . Punem in robot : zaharul , ouale , untul , sarea , faina si cacaoa , amestecam bine pentru un minut . Apoi adaugam migdalele si ciocolata deja macinate , punem si romul si praful de copt si mai amestecam inca 2 minute . Vom obtine o compozitie destul de moale , pe care o punem in tava ( 33-36 cm ) tapetata cu unt si faina .

Se coace 40 minute la o temperatura de 160 grade .

TIPS-URI

1

Migdalele pot fi înlocuite cu nucã

Daca ti-a placut reteta noastra "Prãjiturã Veronica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

anca_rm 1

30.04.2014, 11:58

Veronica fata draga , daca e cu migdale sunt prezenta

pity19 1

30.04.2014, 12:43

Buna buna!

Adi75 1

30.04.2014, 16:19

Anca_rm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si fructe de padure