Prajituri Banane

de girldandy in Prajituri, 9 Apr 2014 | 7277 vizualizari

 

Aceste prajituri sunt usor de preparat si imi aduc aminte de copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 6 linguri ulei,
  • 6 linguri apa minerala se poate si cu apa de la robinet,
  • praf de copt stins cu putin otet,
  • esenta de rom,
  • un praf de sare,
  • vanilie,
  • faina cat cuprinde,
  • 0,5l ulei pentru prajit sau untura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajituri Banane:

Bateti ouale cu zaharul pana face spuma, apoi adaugati restul de ingrediente si amestecati-le bine. Faina o adaugati in ploaie sa nu se formeze cocoloase si aluatul trebuie sa fie nici tare nici moale doar bun de modelat. Apoi luati cite o bucata mica de aluat si o rulati (sa fie grosime cam ca la covrigi) si taiati bucati cit de mari doriti. Le puneti la prajit in uleiul incins. Bananele trebuie sa pluteasca in ulei. Ele se vor duce la fundul vasului, iar cand sunt prajite se intorc singure (PENTRU ASTA ELE TREBUIESC PRAJITE INTR-UN CEAUN SAU CRATITA ADINCA)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajituri Banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

girldandy 1

10.04.2014, 10:46

Multumesc!Bine v-am gasit!

MotanLaOale 1

10.04.2014, 10:48

Pushaa 1

10.04.2014, 11:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]