Prajiturele de cocos

de cristeena20 in Prajituri, 2 Sep 2012 | 3565 vizualizari

 

Este cea mai simpla reteta pe care am auzit-o vreodata si , pentur iubitorii de cocos. cea mai buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 gr cocos
  • 250 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele de cocos:

Intr-un bol punem toate ingredientele impreuna si le amestecam cu mana pana devine o compozitie potrivit de moale. Avem nevoie de forme mici de briose (eu am avut mai mari, dar sunt indicate cele mici de hartie). 

Punem in fiecare forma din compozitia de cocos (cam cat sa umple jumate, ca si la briose) si dam la cuptorul incins. Se coc pana prind o culoare la suprafata. (cca 15-20 min) Se servesc in forma de hartie.

TIPS-URI

1

In limba portugheza li se spun " bolinhos de cu chemados2 (prajiturele cu fundul ars) din cauza ca mereu fundul lor este mai rumenit:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Raffaello