Cea mai usoara prajitura si cea mai gustoasa! Este atat de gustoasa incat nu iti vine sa crezi! Nu mai zic cate ingrediente are! Adica 4! Haha, nu-i asa? Multumesc Danuta, prietena mea cea draga pe care am intalnit-o acum cateva luni in Canada si care este o dulce , la fel ca si prajitura aceasta minunata!
Inca ceva, aceasta prajitura are acelasi gust (poate si mai bun) decat celebra prajitura “Alba ca zapada”, numai ca se face in 15 minute! Succes gospodinelor, o sa imi multumiti sigur pentru reteta!
Se pune frisca lichida impreuna cu laptele condensat intr-un bol (sau in robotul cu mixer). Se mixeaza cca 3-4 minute pana cand capata consistenta (se intareste) apoi adaugam sucul de la cele 2 lamai, vanilia si coaja rasa de lamaie. Mai mixam pana la incoroprare apoi asezam cate un strat de biscuiti in tava, punem un strat de crema, iar un strat de biscuiti si deasupra alt strat de crema. Nivelam frumos suprafata prajiturii si o ornam cu coaja de citrice confiata sau chiar cu cacao!
Daca va place, puteti pune si in crema coaja de portocala sau lamaie confiata! Este extraordinar de parfumata si de buna!
In reteta originala , prajitura nu contine fructe confiate in crema si se pudreaza pe deasupra cu cacao! Oricum ar fi, este o nebunie! Si va salveaza si de a coace foi pe fundul tavii daca aveti pofta de o “Alba ca zapada” rapida ;-).
Prajitura se tine neaparat la frigider cel putin 3-4 ore ca sa se inmoaie biscuitii.