Prajitura sarlota

de silvi0ara in Prajituri, 18 Apr 2010 | 21543 vizualizari

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

18.04.2010, 22:39

ela 1

18.04.2010, 23:14

ce bine arata,si ce buna trebuie sa fie,azi toata ziua am tanjit dupa o prajitura

Pasiune pentru bucatarie 1

18.04.2010, 23:29

foarte bine arata!mi-a placut de cand am vazut-o in revista

madi_marin 1

19.04.2010, 09:48

si eu am vazut-o in revista ,,Click! Pofta buna,, de mai demult si de atunci am ramas cu gandul la ea....dar cred ca o sa o fac si eu curand.....

nadina73 1

19.04.2010, 10:24

vai ce bine arata ,inghit in sec, si asa ma doare gatu,cred ca amigalale mele is gata de ele,felicitari 5 furculite silvioara

silvi0ara 1

19.04.2010, 10:50

Ma bucur tare mult ca va place.A iesit tare buna.Mai ales ca de unde am luat eu reteta nu dadea prea multe amanunte.

Rocsi 1

19.04.2010, 11:13

nemaipomenita

luminita20_2006 1

19.04.2010, 11:22

ce bine arata

diana_k 1

19.04.2010, 12:11

Silvia foarte frumoasa prajitura

Anastasia 1

19.04.2010, 19:35

Silviaoara, ti-am mai zis ca-mi place , dar nu ma pot lamuri cu gelatina , spune-mi te rog cate grame are un pachetel de care pui , nu e prea mult 5 plicuri ?

Miha 1

19.04.2010, 20:01

Daaa...super prajitura. Arata super! Gelatina alba este altceva decat gelatina granulata ce se gaseste in comert? Ca si mie mi se pare mult.

silvi0ara 1

20.04.2010, 14:00

Nu este multa gelatina,raportand la cantitate de lichide care este in compozitie.Reteta originala avea 4 plicuri,dar si mai putina frisca si lapte.Vreau sa va spun ca a iesti tare pufosa,si chiar tremura cand am taiat-o si nici a doua zi nu era mai tare deloc.
Anastasia,un plic de gelatina alba fin maruntita de la Dr.Oetker are 10g.si este cantitatea pentru 0,5l lichid.Se poate observa si in poza ca este destul de moale.
Va multumesc pentru aprecierea voastra.

ela 1

03.12.2010, 22:47

Silvia.....cat am cautat revista cu reteta asta (libertatea pt femei in care ai publicat-o),voiam sa o fac azi si acum m-am gandit de abea sa caut pe net ca sa vad ca era numele tau in revista si cred ca o aveam si la favorite

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 23:01

minunata

silvi0ara 1

13.11.2013, 10:40

Multumesc frumos.

Panacris 1

24.05.2014, 16:47

silvi0ara 1

25.05.2014, 21:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şarlotă de banane cu pere- desert de post