De departe cea mai minunata prajitura cu branza dulce si cacao...si pentru asta trebuie sa multumesc culinaresei extraordinare care a postat-o pe blogul ei si pentru mine a fost izvor de inspiratie...Laura Sava...multumesc !
Preparam aluatul in felul urmator: Faina cernuta, cacaoa, praful de copt le amestecam cu untul, zaharul si galbenusul amestecand bine pana avem un aluat numai bun de manevrat pe care il vom imprati in doi bulagarasi.
Vom pune bulgarasii la congelator pentru 10 minute si ne vom ocupa de crema de branza. batand albusurile spuma, amestecand apoi si galbenusurile, zaharul si branza.
Tapetam o tava cu hartie de copt, dam pe razatoare primul bulgaras de aluat, avand grija sa-l presaram cu grija pe toata tava, aceasta este foaia de baza.
Punem crema de branza peste aluat si ne ocupam sa radem deasupra al doilea bulgaras de aluat.
Dam la cuptor la un foc potrivit in jur de 35-40 de minute in functie de cuptorul nostru.
Racim prajitura si o taiem dupa dorinta ...
Apoi o servim cu mare placere!