Mi-au rămas albușurile după ce am dres supa, le-am valorificat într-o prăji rapidă... cu ce aveam la-ndemână.
În 10 minute, prăjitura-i gata...
Se cerne făina împreună cu praful de copt și cacaua.
Se bat albușurile spumă, se adaugă în ploaie zahărul și se mixează până se dizolvă complet.
Se înglobează amestecul de făină + praf de copt + cacao, un praf de sare.
Se adaugă 2 lg ulei.
Se mixează până compoziția devine omogenă.
La final se adaugă esența de rom.
Se unge o tavă din sticlă Jena cu unt, se tapetează cu făină și se toarnă compoziția în acesta.
Deasupra se așează banana tăiată rondele.
Se coace în cuptorul cu microunde, la putere maximă, timp de 5-7 minute (depinde de puterea cuptorului).
Poftă bună!
1
Se pudrează cu zahăr pudră vanilat și se servește ca atare... sau, mai apetisant :D... alături de o cupă de înghețată, eventual când prăjitura este puțin caldă... se va topi ușor înghețata deasupra acesteia formând un sos delicios. :)