Prajitura rapida

de Adi75 in Dulciuri, 8 Feb 2016 | 4243 vizualizari

 

Rețeta am găsit-o in caietul de prăjituri al mamei mele si nu are un nume, eu ii spun prajitura rapida deoarece se prepara foarte repede, băiețelul meu ii zice prăji cu budinca una din preferatele lui.

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

2 oua

250 g zahar

15 linguri lapte

13 linguri ulei

2 linguri dulceata de prune

300 g faina

1 plic praf de copt

Pentru budinca :

1 budinca cacao

3-5 linguri zahar

500 ml lapte

Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida:

Se bat ouăle cu zaharul, apoi se adauga laptele si uleiul se amesteca puțin apoi punem dulceața si amestecam iarăși, adaugăm faina si praful de copt amestecam pana obținem o compoziție omogena, turnam compoziția intr-o tava ( 36/25 cm ) tapetata cu hârtie de copt dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.

Cand blatul se răcește punem budinca de cacao si ornam cu fulgi de cocos, ciocolata albă etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ecler