Cand ti-e pofta de ceva dulce, te folosesti de ce ai prin casa si ceva-ceva iese..
Pentru inceput scoatem caisele in congelator. Le lasam de dezghetat impreuna cu zahar pudra.
Separa ouale. Bate albusurile spuma cu un praf de sare si zahar pus lingura cu lingura pana ajunge la o bezea. Amesteca galbenusurile cu apa si uleiul si adauga-le albusurilor. Mixeaza. Scoate telurile si adauga partea uscata ( faina, amidon, praf de copt) lingura cu lingura. Amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus. Adauga razatura de lamaie si un praf de zahar vanilat. Pregateste o tava dreptunghiulara ( tapeteaza cu unt si foaie de copt) pune compozitia, adauga caisele uniform in compozitie si pune-o la copt pentru 30-40 minute. Incerci cu scobitoarea daca este copt. Se scoate si se pune la rece.
Se pudreaza cu zahar vanilat.