Vă invit să călătoriti în Statele Unite pentru a descoperi o prăjitură cu ciocolată si alune delicioasa cu Marshmallow ☁☁ .
Este o reteta traditionala care face referinta la malurile noroioase ale fluviului Mississippi.(mud = noroi)
Glazura:
Intr-un castron mare se freaca untul topit cu zahărul, sarea și vanilia.
Se adaugă cacaoa, treptat ouăle usor batute și se amestecă.
Se amestecă praful de copt cu faina. Se integreaza treptat făina și la urma alunele tocate.
Se toarna intr-un plat uns.
Se coace la 180 ° C, timp de 20 de minute sau până când scobitoare introdusa in centrul iese aproape curata.
Se scoate din cuptor, si se acoperă în mod uniform cu Marshmallow.
Dati din nou la cuptor timp de 5 minute.
Topiti ciocolata la "bain-marie" cu 1 lingura de lapte (sau de apa).
Cu ajutorul unei spatule, se amestecă energic pana devine lucioasa.
Se stropeste prajitura calda, cu glazura de ciocolata.
Se lasa sa se răcească pana se intareste ciocolata .
Se taie portii si se serveste.
Pofta Buna!!!!