Prăjitură magică

de Catalina L in Dulciuri, 12 Feb 2015 | 4217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140 g de zahăr pudră
  • 4 ouă
  • 125 g unt
  • 100 g făină
  • 80 g de nucă rasă de cocos
  • 50 cl de lapte la temperatura camerei
  • 150 g zmeura
  • nucă de cocos rasă
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură magică:

Mod de preparare:

Incălziti cuptorul la 150 ° C. Topiți untul.     

Separați albusurile si galbenusurile.  

Amestecati galbenusurile cu zaharul pudră cu mixerul.

Se toarnă în această ordine;untul topit, nuca de cocos rasă, făina și laptele. Amestecați bine cu mixerul. 

Bateti albusurile spuma cu sarea si le adaugati in 3 transe compozitiei dinainte amestecand de sus in jos. Nu amestecati tare, lasati albusurulile sa se vada. 

Turnati compozitia peste zmeura pusa intr-o tava rotunda (22-24 cm) tapetata cu putin unt .

Coaceti la cuptor (preincalzit) la 150 grade timp de 50-60 minute pana cand s-a copt bine deasupra.     

Lasati să se răcească și rezervați în frigider cel putin 3 ore inainte de servire.  

Poftă bună !

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură magică" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta cu branza proaspata