Blatul:
-peste albusurile mixate spuma adaugam zaharul si mixam pana devine bezea
-galbenusurile le amestecam cu 2-3 lg ulei si le adaugam in compozitia de bezea,omogenizam
-in faina adaugam praful de copt si sarea .adaugam in cantitati mici peste compozitia de mai sus
-la final adaugam cacaoa ,omogenizam bine compozitia ,turnam in tava tapetata cu hartie de copt
-coacem aproximativ 15 min la foc mediu pana se rumeneste usor
-lasam sa se raceasca
Crema
-untul la temperatura camerei si zaharul se mixeaza bine ,adaugam cacaoa, esenta de rom ,omogenizam
Blatul complet racit il vom taia in 4 fasii egale ,ungem cu crema fiecare foaie ,imbracam intreaga prajitura in crema,decoram cu ciocolata topita.
1
OBSERVATII SPECIALE..
2
Va rezulta o prajiturica de 7,5cm latime (aproape 8 daca mai punem si crema )/20 cm lungime.