Aluatul : Se separa galbenusurile de albusuri (albusurile se pun peste foi). Se amesteca faina, praful de copt si zaharul.Se adauga galbenusurile si untul. Amesteci totul , o invelesti in folie alimentara si se tine la congelator 20 minute.
Se fac doua foi , cu dimensiunea de 22x27 cm (eu le-am facut pe dosul unei tavi de aragaz) . Se ung cu gem si se tin 15 minute, la 180 de grade Celsius.Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul si iar se bat.Se pune jumatate de cantitate de albusuri peste o foaie si se mai coace 15 minute.Asa se procedeaza si cu a doua foaie.
Crema: Se fierbe mai mult de jumatate de cantitate de lapte cu zaharul, iar restul il amesteci cu amidonul/faina si galbenusurile.Cand laptele fierbe, se adauga amestecul de galbenusuri si se amesteca 15 minute.
Se scoate apa din unt si se amesteca treptat cu crema de vanilie.
Se pune crema pe unul din blaturi si se aseaza a doua foaie.