Prajitura din piscoturi cu crema de cacao

de dakris in Prajituri, 12 Mar 2012 | 7773 vizualizari

 

Pentru ca aveam niste piscoturi in casa si pentru ca voinicului meu ii plac foarte mult prajiturile cu piscoturi - cu orice fel de crema sau decor, ieri am facut prajiturica asta. Este usoara si foarte gustoasa; se face rapid si extrem de simplu. Trebuie sa recunosc, m-a ajutat si el la ornarea prajiturii, se vede, nu ? :P

 

INGREDIENTE

  • 250 g piscoturi (24 buc)
  • 1 plic Crema pt ptajituri (cu gust de ciocolata, trufe si rom - Dr. Oetker)
  • 250 g lapte
  • 5 linguri zahar
  • esenta rom
  • Decor
  • 2-3 linguri visine 
  • bombonele ormament asortat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din piscoturi cu crema de cacao:

Intr-un ibric am ars 2 linguri de zahar si le-am stins cu o cana de apa. Am lasat pe foc pana s-a topit tot zaharul, apoi l-am pus la racit. Dupa ce s-a racorit un pic am pus cateva picaturi de esenta de rom.

Crema am preparat-o conform indicatiilor de pe pachet.

Pe o tava am asezat 12 piscoturi si le-am insiropat. Am intins jumatate din crema si, peste aceasta inca un rand de piscoturi pe care, de asemenea, le-am insiropat. Apoi am intins crema ramasa deasupra si pe margini si am pus prajitura la frigider pentru cca 1 ora. Inainte de servire am decorat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din piscoturi cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Valurile Dunarii" (reteta nr. 200 ! )