Pentru ca aveam niste piscoturi in casa si pentru ca voinicului meu ii plac foarte mult prajiturile cu piscoturi - cu orice fel de crema sau decor, ieri am facut prajiturica asta. Este usoara si foarte gustoasa; se face rapid si extrem de simplu. Trebuie sa recunosc, m-a ajutat si el la ornarea prajiturii, se vede, nu ? :P
Intr-un ibric am ars 2 linguri de zahar si le-am stins cu o cana de apa. Am lasat pe foc pana s-a topit tot zaharul, apoi l-am pus la racit. Dupa ce s-a racorit un pic am pus cateva picaturi de esenta de rom.
Crema am preparat-o conform indicatiilor de pe pachet.
Pe o tava am asezat 12 piscoturi si le-am insiropat. Am intins jumatate din crema si, peste aceasta inca un rand de piscoturi pe care, de asemenea, le-am insiropat. Apoi am intins crema ramasa deasupra si pe margini si am pus prajitura la frigider pentru cca 1 ora. Inainte de servire am decorat.