fara cuvinte,,,,,,,,,,,am facut una, pana sa ma invart bine era aproape gata asa ca am mai facut una..............deci 2 azi
Laptele,zaharul,ciocolata si untul se pun pe soba pana se dizova bine toate,apoi se lasa la racit putin
Galbenusurile se amesteca cu vaniliile ,iar dupa ce laptele cu ciocolata s-a racit putin se amesteca cu galbenusurile iar apoi treptat se pune faina cernuta,iar la final albusurile batute spuma.
Se unge o tava cu ulei sau unt apoi se pune compozitia si se pune la cuptor pentru 60-70 minute la 160 grade
Dupa ce s-a copt se lasa putin in tava sa se raceasca apoi se scoate si se pudreaza cu zahar pudra,se decoreaza cu cirese( in cazul meu)
Sincer din 2 tavi facute azi mai am cred ca un sfert dintr-o tava............s-a topit rapid si asta ma bucura
In prima tura am facut in tava mica si cantitatile au fost mai mici adica trei sferturi din cantitati ,iar la tava mare cantitatile mentionate