Prajitura de post cu nuci si cacao

de Angelina_Elena in Prajituri, 5 Apr 2013 | 4910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare faina
  • 1 pahar zahar
  • jumatate pahar apa minerala
  • jumatate pahar suc de portocale proaspat stors
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 lingura dulceata de portocale
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu nuci si cacao:

Intr-un vas punem zaharul, uleiul, esenta de portocala, coaja rasa de portocala ,un praf de sare si mixam pana cand zaharul se topeste, apoi adaugam apa minerala si sucul de portocale.

Faina cernuta o amestecam cu praful de copt, o adaugam peste compozitia lichida si omogenizam.

Intr-un bol punem 5 linguri din compozitia alba, adaugam cacaoa, dulceata de portocale si omogenizam.

Tapetam o tava de prajitura cu hartie de copt si putin ulei si turnam compozitia alba. Din loc in loc punem compozitia de cacao, apoi cu ajutorul unei linguri marmoram compozitia.

Deasupra punem nuci taiate grosier.

Dam tava la cuptorul preincalzit, si lasam pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu nuci si cacao" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

COSTEO 1

06.04.2013, 20:40

Buna tare ,arata super

Lau 1

06.04.2013, 22:07

place

diaconta 1

07.04.2013, 20:35

cred ca-i foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "ILEANA"