Prajitura cu visine si caise

de pity19 in Dulciuri, 28 Noi 2014 | 4445 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat :

  • 7 oua de tara
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 6 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf sare
  • 1 borcan compot de caise
  • 1 borcan compot de visine fara samburi

Ornat : zahar pudra

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine si caise:

Separam galbenusurile de albusuri ;

Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare ; Galbenusurile le frecam cu zaharul si zaharul vanilat ;

Turnam galbenusurile peste spuma de albusuri , faina si praful de copt , amestecand usor de jos in sus ;

Pregatim o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt ;

Turnam compozitia in tava ;

Scurgem bine fructele de zeama ; Le amestecam ;

Turnam usor peste aluat ;

Dam la cuptorul preincalzit la 180 gr , cca 30-40 de minute , pana trece testul scobitorii!

Cand este gata , ornam cu zahar pudra si lasam la racit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine si glazura de ciocolata