E o combinatie foarte buna, aromata, dulce-acrisoara, perfecta pe caldura asta!
Se curata visinele de samburi si se lasa sa se scurga de zeama.
Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana ce obtinem o crema albicioasa. Se toarna alternativ uleiul si laptele, amestecand continuu. Faina se amesteca cu praful de copt si se toarna peste oua, amestecand pana la omogenizare. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Branza se amesteca cu zaharul pudra vanilat si visinele. Se ia cu o lingurita din aceasta compozitie si se aseaza din loc in loc peste blatul din tava. La final se aseaza si cateva visine pentru un plus de culoare si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumeneste frumos deasupra si trece testul scobitorii.
Se lasa sa se raceasca dupa care se portioneaza si se serveste.
Pofta buna!
1
Se poate prepara si fara branza, se aseaza deasupra blatului visinele bine scurse de zeama.
2
Se poate presara deasupra zahar pudra.