Buna dimineata dragii mei bucatarasi! Azi in Sfanta zi de Craciun si tuturor cu numele de Cristian, Cristina, va doresc tot binele din lume, multa sanatate, fericire si prosperitate! Craciun linistit, binecuvantat si LA MULTI ANI!!
Pentru ca nu ma mai regasesc in aceasta frumoasa familie pe care am iubit-o mult,voi posta pentru ultima data,asa ca pentru sfarsit de an 2016!!
Colindatorii,sper sa fie multumiti de ce le ofer;"Bunatati pentru colindatori"
Piureul de sfecla se obtine din 3 bucati de sfecla de marime medie,aproximativ1kg, spalate, fierte sau coapte,apoi curatate de coaja si pasate cu blenderul.
Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu un praf de sare,zahar,ulei cate putin,dupa ce a rezultat o crema pufoasa si albicioasa, se adauga aromele, piureul rece, iar dupa omogenizare, faina amestecata cu cacao,praf de copt, bicarbonat si cernuta.
La sfarsit se incorporeaza ciocolata, taiata cubulete, miezul de nuca de asemenea taiat si stafidele sau ce alta umplutura doreste fiecare.
Se rastoarna in tava cu hartie de copt si la cuptor 30-40min iar dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.
Un deliciu!