BUNA,RAPIDA,
PREGATITI CREMA:bate-ti fresh cream-ul cu mixerul pana ce devine pufoasa si se umple (crema nu tb sa fie f.tare).
Intr-un castron mare bate-ti cream cheese pana cand se inmoaie apoi adaugati zaharul pudra si continuati sa bateti pana devine spumoasa.cand este gata ,adaugati putin cate putin din fresh cream-ul batut.opriti mixerul si amestecati cu o lingura lunga 3-4 min.
Luati cate un biscuite si il inmuiati in sucul de ananas,iar apoi asezati unul langa altul intr-un bol sau intr-un vas putin mai inalt(in vasul in care doriti sa fie prajitura servita,intr-un vas oval de sticla).peste biscuiti adaugati mai putin de jumatate din rodiile curatate.continuati deasupra rodiilor sa adaugati cu o lingura crema si sa o intinde-ti frumos.Deasupra cremei adaugati restul de rodii ramase.
Prajitura este gata si o pute-ti baga la frigider pt a se racii.dupa cateva ore la frigider,prajitura se va acoperi cu o membrana de plastic incolora.
1
biscuitii lasatii la inmuiat in sucul de ananas mai multcu cateva sec decat de obicei,pt ca rodiile pe care le ve-ti pune deasupra nu au zeama ca sa ii inmoaie mai mult