Prajitura cu ricotta si sos de zmeura

de papabundetot in Prajituri, 22 Feb 2014 | 3203 vizualizari

COMENTARII (20)

Micutza Luana 1

22.02.2014, 20:06

delicioasa vreau si eu acuma cat nu se inghesuie lumea

papabundetot 1

22.02.2014, 20:07

gata draga mea,ai o bucatica numai a ta!

Merisor 1

22.02.2014, 20:13

Daaaa, place!

Lavinia 1

22.02.2014, 20:17

minunata

portiadelumina 1

22.02.2014, 20:18

Apăi aş proba câteva bucăţele.

Geanina87 1

22.02.2014, 20:24

buna tare

Constelatialeu 1

22.02.2014, 20:25

Daca ai zis zmeura,hop si eu...

Lia_ 1

22.02.2014, 20:29

arata excelent

MotanLaOale 1

22.02.2014, 20:45

Valclaudia 1

22.02.2014, 20:49

zmeura zici? Sunt aici~!

Rocsi 1

22.02.2014, 20:57

Imi place foarteee mult

Alexandra Burz 1

22.02.2014, 21:12

Bya Ralu 1

22.02.2014, 21:23

buna

Florentina_Cristina 1

22.02.2014, 21:30

like

botcrina 1

22.02.2014, 21:30

ce frumos arata!

Bunica 1

22.02.2014, 21:34

Tot ce e cu zmeura e foaaaaaaarte bun!

GeorgiaA 1

22.02.2014, 22:41

papabundetot 1

23.02.2014, 08:27

tiby 1

23.02.2014, 12:31

buna, buna..

laura_n 1

23.02.2014, 14:24

interesanta! eu am renuntat sa mai folosesc ricotta la prajituri, are gust sarat cea pe care o cumpar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si ricotta - Dukan