se topeste in gura pur si simplu,dispare rapid din tava...
Se scot fructele din compot si se pun la scurs pe o sita mare.
Se separa galbenusurile de albusuri.
Se freaca galbenusurile cu 11linguri de zahar pana se albesc si se topeste zaharul,se adauga incet uleiul,frecand incontinuu,dupa care se adauga treptat laptele,faina si un praf de copt.
Se unge o tava mai mare cu unt,se tapeteaza cu faina si se rastoarna compozitia si se baga in cuptor la foc potrivit 25minute.
Intre timp se separa celalalte doua oua,se bat albusurile cu furculita,apoi se adauga galbenusurile,branza dulce,3linguri zahar si chiar o lingura de zahar pudra cu vanilie si se omogenizeaza bine.
Se scoate blatul din cuptor si se pun deasupra piersicile taiate felii si mandarinele,branza si cele 7albusuri batute spuma cu cele 300gr zahar devenite o bezea.
Se da din nou la cuptor,la foc mic inca 25minute pana bezeaua capata o crusta aurie.
Lasati sa se raceasca si taiati prajitura cu un cutit trecut prin apa race