Ingrediente pentru blat:
Ingrediente pentru crema:
Pentru ornat:
Preparare blat:
Albusurile, sarea si zaharul se bat spuma tare, pe urma se adauga nuca de cocos, faina amestecata cu praful de copt , iar ultima data macul.
Se amesteca totul se pune in tava. Tava care a fost tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor la 180ºC timp de 20-30 minute.
Preparare crema:
Laptele se pune la fiert si se prepara budincile conform instructiunilor de pe plic. Cand budinca s-a ingrosat se ia de pe foc si se amesteca asa fierbinte cu untul pana cand acesta se topeste si intra tot in budinca, apoi se intinde crema peste prajitura, asa calduta cum este.
Daca o lasati sa se raceasca complet riscati sa nu o mai puteti intinde.
Ornatul:
Puneti stratul de biscuiti peste crema cand inca aceasta este calduta, caci asa biscuitii se vor lipi mai bine. Dupa ce prajitura s-a racit complet preparati glazura de ciocolata. Topiti ciocolata pe baia de abur apoi adaugati frisca amestecati bine dupa care intindeti glazura peste biscuiti. Deasupra am ras cateva patratele de ciocolata alba.
ESTE FOARTE BUNA.