Prajitura cu mere si caramel

de Miha in Prajituri, 24 Sep 2010 | 16803 vizualizari

COMENTARII (30)

Rocsi 1

24.09.2010, 11:36

mai ce ma ademenesti tu

Corinuta 1

24.09.2010, 11:38

Vreau!

La Ancuta 1

24.09.2010, 11:39

ce bine ar merge la o cafea.

nadina73 1

24.09.2010, 12:29

rasturnata sau nu tot vreaucu caramel e si dau si 5f

nadina73 1

24.09.2010, 12:34

auzi ,sti ceva mai bine decat sa ai iar furtuni sau vijeli prin burta da-mi mie portia ta

Gouda 1

24.09.2010, 12:48

Am pofta de dulce

Miha 1

24.09.2010, 12:59

Multumesc fetelor!

Miha 1

24.09.2010, 12:59

Nadina, da' ce grijulie esti tu cu burta mea.

ionix 1

24.09.2010, 13:04

bunaaaa, ce faci? 5 furci

Miha 1

24.09.2010, 13:06

Ionixule, am si un raspuns la intrebarea asta, dar nu pot sa-l dau pe post.

ionix 1

24.09.2010, 13:09

bey Miha... ar trebui sa existe un patratel in colt undeva si sa vorbim ce vrem noi, adica sa putem scrie cuvintele alea mai neortodoxe chiar nu-mi dau seama ce ai putea zice, decat ca suntem noi bune rau

ionix 1

24.09.2010, 13:13

stai stai... am luat o gura cu apa si m-am gandit...
eu intreb: ce faci?
tu raspunzi: dau din craci????

Miha 1

24.09.2010, 13:31

Aham...

madi_marin 1

24.09.2010, 13:44

ce bine arata praji.... Miha...ce consistenta are caramelul...? e moale sau de la frisca se mai intareste?.....Cand termini de dat din craci...poate imi dai un raspuns.... a nu da alt inteles intrebarii....bine? multumesc

Miha 1

24.09.2010, 13:48

Madi, nu dau draga, nu dau... Nu acum. Deci...caramelul atunci cand inca este cald are consistenta unei smantani subtiri. Dupa ce se raceste se ingroasa de-a binelea, de la unt.

gaby_duceag 1

24.09.2010, 13:50

tare, tare buna! as vrea da' nu pot lua ca-i departe

madi_marin 1

24.09.2010, 13:55

suuuper..... multumesc de raspuns.... tocmai mi-au venit niste idei cu caramelul asta.... ....si nu-i nimic rau in a da din craci.....asta ca fapt divers....

Miha 1

24.09.2010, 14:07

Nu-i rau Madi, nu-i rau. Ba poate fi chiar reconfortant cateodata.

Miha 1

24.09.2010, 14:08

Gabi, tu faci numa "tzushti" si ai ajuns la Iasi.

madi_marin 1

24.09.2010, 14:18

asa-i....

epurasha2bb 1

24.09.2010, 15:04

fata miha numai ce am citit titlul si mi-au curs balele

epurasha2bb 1

24.09.2010, 15:05

na 5 furci!

maria_claudia 1

24.09.2010, 15:59

Sylvia 1

24.09.2010, 18:21

Excelent arata si asta

Miha 1

24.09.2010, 21:57

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si bezea