Azi, pot sa va spun ca vasul Zepter m-a cucerit!!!De ce? Pentru ca am reusit sa fac o prajitura foarte gustoasa si rapida, fara a fi nevoita sa folosesc cuptorul.
1.Puneti in vasul Zepter untul,zaharul(cele 4 linguri),zaharul vanilat si le lasati pana cand untul se topeste.(Amestecati continuu)
2.Asezati merele taiate felii si stropite cu putina zeama de lamaie,ananasul si presarati peste ele migdalele macinate.
Mod de preparare aluat:
1.Mixati bine ouale cu zaharul,zaharul vanilat si zeama de lamaie pana cand compozitia devine ca o crema.
2.Adaugati coaja de lamaie,migdalele macinate si faina.Mixati la viteza mica pana compozitia devine omogena.
3.Turnati compozitia peste merele si ananasul din vasul Zepter si acoperiti vasul cu capacul.Focul trebuie sa fie mic.
4.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde sus OPRITI FOCUL.Ridicati capacul,stergeti condensul format si acoperiti din nou vasul.
5.Ridicati capacul dupa ce acul termocontrol coboara in zona galbena si rasturnati prajitura pe un platou.
6.Taiati prajitura cand s-a racit foarte bine.
1
Puteti pregati prajitura si cu alte fructe de sezon.