Prajitura cu mere

de cristinutanicolita in Dulciuri, 27 Oct 2015 | 12207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar
  • 4 oua
  • 1 cana ulei
  • 1 lgt praf de copt
  • 1 1/2 cana de lapte
  • zahar vanilat
  • faina cat cuprinde(sa iasa o compozitie mai groasa decat cea pt chec)
  • 1,5 kg mere
  • scortisoara
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Dam drumul la cuptor.

Merele le spalam,curatam,le dam pe razatoare si le calim impreuna cu zaharul vanilat si 2 lg ulei.Dupa ce a scazut zeama adaugam scortisoara. (Daca merele sunt acrisoare adaugam zahar).

Ouale intregi se bat cu zaharul si uleiul,apoi adaugam laptele,fainasi praful de copt.

Punem jumatate din compozitie in tava tapetata cu hartie de copt si o bagam la cuptor pana prinde o crusta. Adaugam merele rase si restul de aluat. Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos.

Se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere