Am adus o imbunatatire la reteta Corinei.....si rezultatul a fost ceva ...delicios!
Se amesteca la mixer ouale, zaharul si apoi se adauga iaurtul, grisul, faina si praful de copt mixand in continuare. Compozitia rezultata se pune in tava de la aragaz, captusita cu hartie de copt la cuptor pentru 40 min. In acest timp am curatat merele, le-am taiat maruntel si le-am tras intr-un ceaun in care am adaugat cele 2 linguri de zahar,stafidele, esenta de rom si apa, apoi scortisoara si zaharul vanilat. Le-am lasat pe foc cca 5 min dupa care le-am dat deoparte la racit. Am pregatit si frisca.
Dupa ce am scos tava din cuptor, am lasat 10 min prajitura sa se racoreasca dupa care am imprastiat merele cu stafide si cu zeama lasata peste prajitura , insiropand-o putin. Am pus cate un mot de frisca si in final am ras ciocolata. A iesit o prajitura foarte buna.