Cum astazi am adunat 'resturile' din frigider aveam cateva iaurturi care se apropiau de termenul de expirare fiind peste 3 zile, si stiam ca nu se va consuma am trantit o prajitura ce s-a devorat imediat !
Va urez o seara frumoasa !
Intr-un vas batem spuma ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana ce acesta s-a topit, am adaugat iaurtul si am continuat sa mixez pana ce iaurtul s-a incorporat in compozitie incep sa adaug, esenta, rasatura de portocale si treptat uleiul .
Amestec faina cu praful de copt si il adaug treptat in compozitie si mixez bine dupa care cu lingura de lemn amestec stafidele si las pt 5 minute la odihnit.
In tava am acoperit fundul tavii cu hartie de copt si bordurile le-am uns cu ulei.
Am adaugat compozitia si am dat-o la cuptor la foc potrivit pana ce acesta s-a rumenit.
Am facut testul cu scobitoarea si am lasat la racorit .
Dupa ce aceasta s-a racit am pudrat cu zahar pudra !
Pofta buna !
1
Foarte important ca la orice prajitura sa nu se deschida usa cuptorului la primele 25 minute .
2
Sfatidele sunt optional, cine nu are e buna si fara !