Prajitura cu gris (Sfouf) - Gordon Ramsey

de anca_rm in Prajituri, 23 Iul 2014 | 7558 vizualizari

COMENTARII (16)

Georgiana78 1

23.07.2014, 15:17

Foarte interesanta! Apropo....va iesi galbena daca aveti oua de tara autentice.....mie mi-a iesit un chec galben parca pusesem sofran.....!

anca_rm 1

23.07.2014, 15:19

posibil , oricum curcuma trebuia pusa in primul rand pentru culoare
Multumesc Georgiana

Bunica 1

23.07.2014, 15:20

am venit la o portie !
O bunatate de prajitura!

anca_rm 1

23.07.2014, 15:21

cu mare drag

babi5 1

23.07.2014, 15:51

mihaelar63 1

23.07.2014, 16:01

Si eu sunt prezenta cu un ceai

deyutzky 1

23.07.2014, 16:14

cred ca e deicioasa

Luckycake 1

23.07.2014, 16:25

foarte buna

Oana 1

23.07.2014, 17:01

Si eu vin la ceai!

Lavinia 1

23.07.2014, 17:48

minunata

Constelatialeu 1

23.07.2014, 19:12

alilianaa 1

23.07.2014, 21:17

bun,bun

RuxyRux 1

23.07.2014, 21:19

Perfecta!

Rocsi 1

23.07.2014, 21:58

Lia_ 1

23.07.2014, 22:25

super

MotanLaOale 1

24.07.2014, 09:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu firmituri, gem si prune