Prajitura cu ginger

de boscodina in Prajituri, 7 Iul 2009 | 8318 vizualizari

COMENTARII (3)

Bucataras 1

07.07.2009, 17:58

Bosco, dar nu e f aromata?

boscodina 1

07.07.2009, 20:34

a iesit aromata, dar nu foarte, atat cat ii sta bine unei prajituri
Asa cum a spus si Cristi nu am folosit ginger in forma lui cea mai proaspata, am folosit ginger special pentru prajituri, ce se numeste aici "ginger cu zahar" probabil pentru ca e mai mult dulce decat intepator
aproape nu se simte ca a fost candva foaarte intepator.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia