Pentru 3 foi:
Pentru crema:
Preparare foi:
Albusurile de la cele 4 oua se bat spuma cu 100 gr zahar,Separat se amesteca cele 4 galbenusuri cu 250 gr zahar,pana se topeste un pic zaharul apoi se adauga amoniacul stins in apa minerala sau apa cu zeama de lamaie,uleiul si faina.
Compozitia rezultata se amesteca pana se incorporeaza toata faina,apoi se imparte in 3 portii egale si se coc 3 foi in aceeasi tava.Se coc la 180 grade,depinde de cuptorul fiecaruia,pana trece testul cu scobitoare.Se racesc bine inainte de a le umple.
Preparare crema:
Untul se spumeaza bine cu zaharul praf,apoi se adauga coaja de lamaie sau esenta,se adauga branza de vaci bine scursa si se amesteca pana se omogenizeaza totul.
Crema obtinuta se imparte in doua parti egale si se umplu foile,la sfarsit se pudreaza cu zahar praf.