Prajitura cu dulceata de caise si glazura de galbenusuri

de Constelatialeu in Dulciuri, 2 Feb 2013 | 14633 vizualizari

COMENTARII (14)

portiadelumina 1

02.02.2013, 20:55

Ahaa, ai trecut pe laptop de vreme ce ai postat şi reţeta. Ştiu despre ce e vorba, aşa că

MotanLaOale 1

02.02.2013, 20:56

Constelatialeu 1

02.02.2013, 20:56

Parinte am cerut voie 20 min...

Lau 1

02.02.2013, 20:56

diana_k 1

02.02.2013, 21:04

foarte buna

Bya Ralu 1

02.02.2013, 21:16

buna

adnia 1

02.02.2013, 21:19

Bunica 1

02.02.2013, 21:57

Este o prajitura care-mi place foarte mult.Eu o fac cu gem de prune.Imi place gemul de prune ,dulce acrisor ,in combinatie cu nuca.Gusturile nu se discuta.Delicioasa!

Rocsi 1

02.02.2013, 22:00

O prajiturica pufoasa si buna!

alilianaa 1

02.02.2013, 23:08

buna, buna!

mamaieelena 1

03.02.2013, 00:14

Ana_O 1

03.02.2013, 23:37

ce frumusete trebuia sa-i pui reloded la nume, daca asa ii zici tu

Panacris 1

09.09.2013, 06:39

roxana_simona 1

09.09.2013, 10:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musuroi de cartita