pentru ca era foarte tare dovleacul care l-am primit si aveam mult de dat pe razatoare mi-am zis sa-mi usurez munca ,de calit nici nu se punea problema pentru ca nu-i asa sanatos pentru cei care au problema cu stomacul asa ca am adoptat alta metoda
FOAIA
amestecam ouale intregi cu zaharul,
cand s-au topit bine adaugam margarina taiata cubulete, sa fie la temperatura camerei, cat mai moale ,o punem peste ouale frecate cu zahar si amestecam bine pana se omogenizeaza si se formeaza o crema
adaugam apoi faina in ploaie cu praful de copt si amestecam pana obtinem o foaie pe care o putem intinde
cand este gata foaia o punem la frigider circa 30-45 de minute pentru a se putea intinde mai bine
intre timp curatam dovleacul si il punem intr-o cratita sa fiarba 15 min dupa ce a incput sa clocoteasca ,cat sa intre furculita in el
il scoatem si il radem ,apoi il amestecam cu zahar dupa gust ,scortisoara ,esenta de rom - optional
scoatem aluatul din frigider si il impartim in 2 ,
dintr-o bucata intindem o foaie si o asezam intr-o toava tapetata cu hartie de copt dupa care adaugam crema de dovleac , aromatizata apoi punem samburi de nuca ,
daca doriti sa fie mai multa adaugati si in compozitie nu numai deasupra si apoi restul de aluat il radem deasupra
punem tava la cuptor circa 45-de minute pana se rumeneste deasupra la 180 de grade si o pudram cu zahar, calda