Prajitura cu crema si clementine

de Constelatialeu in Dulciuri, 2 Feb 2013 | 4580 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

02.02.2013, 15:56

Ce buna este!

portiadelumina 1

02.02.2013, 15:56

Ei da, vezi, mă gândeam eu că trebuie să fie şi aşa ceva Acum la partea tehnică nu mă bag, că se face blat, că se lasă la rece, că se taie cu cuţit umed, irelevant pentru mine. Partea finită mă interesează

Constelatialeu 1

02.02.2013, 16:05

Oaia aia nu o tai,nu o bagi in groapa,cam asa ceva e si aici,Padre....

MotanLaOale 1

02.02.2013, 16:12

iry-gabriela 1

02.02.2013, 16:33

adnia 1

02.02.2013, 16:49

minunata!

Bya Ralu 1

02.02.2013, 17:15

lia maria 1

02.02.2013, 17:21

buna , buna

botcrina 1

02.02.2013, 17:48

Lau 1

02.02.2013, 18:24

buna

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 18:42

faina

Bunica 1

02.02.2013, 19:16

frumoasa si delicioasa!

alilianaa 1

02.02.2013, 20:01

diana_k 1

02.02.2013, 20:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu miere