Este o prajitura de sezon
Blat
Crema
Prima data preparam blatul
Batem galbenusurile cu zaharul
Apoi adaugam 5 lingura de apa
Apoi adaugam faina si albusurile batute spuma
Coacem la temperatura mijlocie
Intre timp preparam crema
Ferbem praful de pudinca cu laptele si inca fierbinte adaugam untul si zahar dupa gust
Punem la racit
Mixam intr-un blender capsunile,punem cam 100 g la o parte pentru ornat
Batem frisca cu gelatina pe care am dizolvat in 100 ml apa si am incalzit
Nu trebuie sa fierbem gelatina numai incalzim
Deci batem frisca pana se intareste
Apoi daugam in frisca crema de vanilie si capsunele
Taiem blatul in doua si umplem cu crema
Punem prajitura la rece
La sfarsit ornam cu jeleul de tort si capsunele(modul de preparare este scris pe plic)
Eu am dizolvat praful cu 300 ml de apa,cu capsunele ramase si cu zahar praf dupa gust, am fiert compozitia cam un minut dupa care am turnat peste prajitura si am intins
Am pus iarasi prajitura gata facuta la rece
1
La gelatina si la jeleul de tort este bine sa cititi pe plic: Modul de preparare