hmmmmmmmmmmmmm ...minunata,baietelul meu cel mare DRAGOS o adora, e innebunit dupa ea. Si eu la fel
Foile:se amesteca toate si se fac 2 foi( se lucreaza mai greu putin cu foile s-ar puteasa se lipesac putin ,puneti faina) NU se coc separat.Se intinde o foaie care se pune apoi in tava in care va fi facuta prajitura si se lasa deoparte
Se face blatul de cocos:se pune laptele 150 ml la fiert,iar cand fierbe se pune nuca de cocos si se ia de pe foc,apoi se lasa la racit (e bine ca sa incepeti cu acesta prima data ,altfel veti pierde mai mult timp,asteptand sa se raceasca)dupa ce s-a racit se amesteca cu 6 albusuri batute spuma cu 200 zahar .Acesta compozitie se pune peste foaia maro deja intinsa in tava ( si necoapta) dupa care se intinde faia 2 maro si se pune peste blatul de cocos cu grija mare (e putin mai greu de lcurat cu foaia 2,dar merita) care se inteapa apoi cu i furculita si se introduce la cuptor pentru aproximativ 45 minute
crema:se amesteca 250 zahar cu 4 linguri de faina,cu 2 linguri de amidon si se toarna laptele treptat dupa care se pune pe soba la foc mic pana devine ca o smantana grosa,dupa care se lasa la racit
dupa ce sa racit se ameteca cu 350 g unt care a fost frecat spuma.
se intinde peste prajitura racita uniform (va fi destul de groasa crema) dupa care se rade ciocolata sau bombonele de ciocolata