Am vazut zilele trecute aceasta reteta pe blogul Laurei Adamache si mi-a placut ff mult si am zis sa o incerc si eu. Se face exagerat de repede si este foarte fina si gustoasa, de post fiind !!!!
- am amestecat intr-un bol faina, zaharul,zaharul vanilat, nuca de cocos si parful de copt
- am adaugat laptele de soia treptat, amestecand, iar dupa ce s-a omogenizat compozitia am turnt 3/4 din compozitie in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
- in compozitia care a ramas am pus lingura de cacao si am turnat-o in tava amestecandu-o cu furculita pe deasupra in cercuri facand un mozaic ( in rateta de la Laura se turna compozitia de cacao in forma de sah) si se da la cuptorul preincalzit (eu am potrivit cuptorul la 180C si am tinut-o 35 min)
- se verifica cu scobitoarea daca s-a copt
- dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar farin si fulgi nuca cocos.
1
trebuie sa folositi o tava micuta ca sa iasa mai inalta