In primul rand,curatam capsunile,le spalam,le scurgem bine si presaram 2 linguri de gris peste ele.
Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le amestecam bine cu 100 gr de zahar si coaja de lamaie.Adaugam treptat uleiul si la urma laptele.Albusurile se bat spuma tare,adaugam zaharul si romul si batem bine pana se intaresc din nou.
Se pun galbenusurile peste albusuri si se amesteca cu telul apoi se adauga faina cu praful de copt si se omogenizeaza bine. De obicei se spune ca nu se mai mixeaza cu mixerul, ci se amesteca usor cu telul,dar mie nu imi place cum iese faina amestecata usor.Eu mai mixez cu mixerul ca sa iasa compozitia omogena si fara cocoloase de faina.
Ungem bine cu ulei tava (tava mea are 27 cm)si tapetam cu faina,apoi turnam compozitia si asezam toate capsunile deasupra.Dam la cuptor la foc mic-mijlociu pana se rumeneste frumos.
Se lasa putin sa se raceasca si se pudreaza cu zahar vanilat si zahar fin